Uppstallning

Inackorderingsstallen

Blädde Gård har tre olika stallar plus uteboxar med boxstorlekar mellan 10–25 kvm. Du som hyresgäst har tillgång till gårdens faciliteter såsom ridhus och ridbana. Blädde Gård är vackert belägen i Everlöv omgiven av en underbar natur som bjuder på fina ridvägar.

Lösdrifterna

På Blädde Gård finns det flera lösdrifter. I lösdrifterna går din häst tillsammans med andra hästar i mindre grupper uppdelade efter kön och ålder. Här går stona med sina föl, åringar och unghästar på tillväxt. I lösdrifterna har din häst fri tillgång till stråfoder och halmad ligghall.

Du som kund kan om du önskar, välja att ha ditt sto eller unghäst helinackorderad på Blädde Gård. Då tar vi hand om din häst med allt från avmaskning och hovvård, till fölning och inridning.

På Blädde Gård finns även möjlighet till så kallad sportlösdrift. Det passar dig som vill ha din häst på lösdrift men som rider och jobbar din häst och därför vill ha tillgång till gårdens faciliteter i form av ridhus m m.

Gästboxarna

På gården finns boxar för din häst som är på genomresa, ska tävla eller som av någon annan anledning behöver övernattningsplats under ett par nätter eller en begränsad period. El till lastbil finns för dem som behöver.

Stohotellet

På Blädde Gård har du under seminsäsongen goda möjligheter att lämna kvar ditt sto som ska betäckas. Utifrån dina behov finns möjlighet till daguppstallning och uppstallning i box för kortare eller längre perioder. Du kan också välja lösdrift eller bete. Om ditt sto har föl vid sidan erbjuder Blädde Gård box och egen hage.